Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verraadt Club-spits toekomst van MPH? “Ik wil hem bedanken voor alles dat ik van hem geleerd heb”

Michel Preud'homme met brede glimlach

Michel Preud’homme zit vandaag samen met het bestuur van Club Brugge om zijn toekomst te bespreken. De Luikenaar heeft nog een contract tot 2019 op Jan Breydel, maar zal hoogstwaarschijnlijk vertrekken. Al wilde de Brugse coach dat nieuws zondag nog niet officieel bevestigen. 

Wesley Moraes verwacht alleszins dat hij afscheid zal moeten nemen van MPH. “Als speler horen wij natuurlijk ook de geruchten dat we volgend seizoen waarschijnlijk een nieuwe trainer zullen krijgen en dus wil ik onze huidige trainer bedanken voor de vele dingen die ik van hem geleerd heb. Bijvoorbeeld positiespel, een bal afschermen,… Nu is het tijd voor vakantie, maar ik zal mij zeker aan mijn oefenschema houden om er straks bij de start van het nieuwe seizoen weer in te vliegen.”

De 20-jarige Braziliaan is vastberaden om zijn goeie vorm in voetbalseizoen 2017-2018 door te zetten. “Ik ben heel blij met mijn doelpunt tegen AA Gent, dat toch wel belangrijk was voor het verdere verloop van de match. De coach had gevraagd om in deze laatste wedstrijd van het seizoen nog eens alles te geven en ik denk dat we dat met verve volbracht hebben. Ik hoop dat ik ook volgend jaar mijn progressie met dezelfde flow kan verder zetten. Ik wil daarmee niet zeggen dat ik vanaf nu een basisplaats opeis, maar ik zal het de coach volgend seizoen zo moeilijk maken dat hij niet meer om mij heen kan”, klinkt het op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws