Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen zet Bruggeling met beide voeten op de grond: “Niet goed genoeg”

Gert Verheyen (analist)

Club Brugge houdt tijdens de zomermercato rekening met een vertrek van heel wat cruciale pionnen. Zo ook Bjorn Engels, al speelde de centrale verdediger van Blauw-Zwart een seizoen met ups en downs. Club-icoon Gert Verheyen is streng voor de man die droomt van een transfer.

In Sport/Voetbalmagazine geeft Verheyen zijn analyse van voetbalseizoen 2016-2017. Daarbij maakt hij duidelijk dat hij meer had verwacht van Engels, in het kampioenenjaar nog één van de absolute uitblinkers. “Zoals Engels dit jaar gespeeld heeft, vond ik dat zelfs voor Club Brugge niet goed genoeg. Dan moet je niet te hard roepen waar je liefst naartoe wil”, klinkt het klaar en duidelijk.

Engels kreeg na het binnenhalen van de titel de belofte dat hij deze zomer mag vertrekken, maar de interesse in hem lijkt enigszins gekoeld. Desondanks liet Vincent Mannaert eerder al verstaan dat de kans groot is dat Engels toch andere oorden opzoekt. De Premier League geniet zijn voorkeur, vooral zijn favoriete ploeg Arsenal ziet hij wel zitten. Al is het nog maar de vraag of de ploeg van Arsène Wenger na een minder seizoen van Engels nog wil doordrukken voor de Bruggeling.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws