Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen tikt Simons en Denswil op de vingers

Stefano Denswil (Club Brugge - Genk) (2)

Club Brugge ging afgelopen donderdag met 2-1 onderuit op het veld van KV Oostende. Daardoor moet Blauw-Zwart zondagnamiddag nog vol aan de bak tegen AA Gent om de tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket veilig te stellen. Gert Verheyen is echter van mening dat bepaalde Club-spelers nogal licht over de nederlaag in de Versluys Arena gingen.

Zo verschenen Timmy Simons en Stefano Denswil na afloop voor de camera’s van PlaySports. Verder dan “Zondag lekker even knallen” en “Het is niet anders” kwamen de Brugse verdedigers – die collectief in de fout gingen bij de tweede tegengoal van Joseph Akpala – niet.

“Simons en Denswil proberen de nederlaag te minimaliseren”, oordeelt Verheyen. “Ze wilden dat voor de camera niet toegeven, maar die ontgoocheling hoort er toch wel te zijn vind ik. Je mag voor de camera laten zien dat je écht wel ontgoocheld bent.”

Enorme emotionele impact

Verheyen vindt het moeilijk om een oorzaak te zoeken voor het wisselvallige spel van de uittredende landskampioen. “De wedstrijd kantelde omwille van het vertrouwen. Club ging in 90 minuten van héél goed voetbal naar momenten waarbij er plots 10 minuten aan een stuk geen goeie pass meer gegeven werd.”

“Dat verschil is zó groot dat het niet te verklaren valt. ‘t Is niet omdat je een tegengoal slikt, dat je plots alles kwijt moet zijn. Maar alles wat er op het veld gebeurt, heeft duidelijk een enorme emotionele impact op deze ploeg.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws