Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe bedankt afscheidnemende Preud’homme met deze emotionele woorden

Bart Verhaeghe speech

De kogel is door de kerk: zoals algemeen verwacht werd, zal Michel Preud’homme Club Brugge verlaten en een sabbatperiode inlassen. De Luikenaar die sinds september 2013 in Jan Breydel vertoefde, heeft nood aan rust. Voorzitter Bart Verhaeghe kan het belang van onze succescoach niet genoeg benadrukken.

“Michel komt in het rijtje van de allergrootste trainers die Club ooit had”, opent Verhaeghe op de officiële site. “Op minder dan 4 jaar tijd pakte hij 3 prijzen (Titel, Beker en Supercup) en haalde hij de kwartfinale van de Europa League. Daarnaast werd hij twee keer trainer van het jaar én haalde zijn team heel wat individuele prijzen binnen zoals de Gouden Schoen en Profvoetballer van het Jaar.”

Onder meer dankzij de prestaties van MPH kan Club Brugge de voorbije drie jaar in de Jupiler Pro League de beste resultaten van alle Belgische topclubs voorleggen. “Michel Preud’homme was de juiste man op de juiste plaats om met Club terug de laatste stap te zetten naar de absolute top in België en we willen hem daarvoor van harte bedanken. Michel zit voor altijd in de harten van de Blauw-Zwarte familie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws