Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck hekelt één man na nederlaag op Jan Breydel: “Ongelooflijk”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

Club Brugge is erin geslaagd om zijn seizoen op een positieve manier af te sluiten. AA Gent probeerde wel, maar kon nooit echt aanspraak maken op een zege op Brugse bodem. Blauw-Zwart is zo een heel seizoen ongeslagen op Jan Breydel. 

Hein Vanhaezebrouck hekelde achteraf vooral de wedstrijdleiding. De coach van de Buffalo’s is van mening dat scheidsrechter Bart Vertenten meermaals in de fout ging.

“Ik vind het ongelooflijk dat we zestien punten halen in deze Play-Offs, want we hadden een pak beslissingen tegen. Vandaag opnieuw. Wesley moest rood krijgen en wij een penalty. Aan de 2-0 gaat buitenspel vooraf. Ik moet fier zijn op mijn spelers dat ze ondanks al die beslissende fases toch zoveel punten hebben gehaald.”

Lieten ons ringeloren

Over de match zelf was Vanhaezebrouck kort. “Ik vond ons het eerste kwartier veruit de betere ploeg, maar we reageerden niet scherp genoeg voor doel. De eerste kans van hen was meteen raak, al lieten we ons bij die hoekschop veel te gemakkelijk ringeloren.”

Eindigen deed de trainer van AA Gent met gemengde gevoelens. “Ik vind niet dat het seizoen geslaagd is. We hebben te veel fouten gemaakt, vooral in de reguliere competitie. Over de Play-Offs ben ik wel tevreden. Als voorzitter De Witte volgend seizoen kampioen wil spelen, dan volg ik hem daarin”, klinkt het tegenover Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws