Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trekt Club Brugge de portefeuille open voor goudhaantje van Marc Coucke?

Marc Coucke (KV Oostende)

Club Brugge werd de voorbije weken nadrukkelijk gelinkt aan Eupen-aanvaller Henry Onyekuru. De 19-jarige Nigeriaan is echter niet de enige smaakmaker uit de Belgische competitie die Blauw-Zwart op het oog heeft.

Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri heeft Club namelijk een voorstel gedaan aan Landry Dimata van KV Oostende. De 19-jarige Belg van de Kustboys brak dit seizoen helemaal door en vond tot dusver 12 keer de weg naar doel.

Een verlengd verblijf in de Versluys Arena lijkt sowieso weinig waarschijnlijk, maar een overgang naar Jan Breydel is dat eveneens. KVO-voorzitter Marc Coucke gaf eerder immers al aan dat hij serieus wil cashen voor zijn talentvolle spits.

Er hangt bijgevolg een stevig prijskaartje aan Dimata en het is nog maar de vraag of Blauw-Zwart kan opboksen tegen onder meer het sterk geïnteresseerde Vfl Wolfsburg. Komt daar nog eens bij dat Club in het verleden nooit meer dan 4 miljoen euro neertelde voor één speler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws