Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Transfersom Izquierdo kan nog omhoog schieten door nieuwe wending’

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Het lijkt vrijwel uitgesloten dat José Izquierdo volgend seizoen nog voor Club Brugge zal spelen. Club wist zijn Colombiaans goudhaantje vorige zomer nog aan boord te houden, maar wel met de belofte dat hij na dit seizoen weg mocht. Nadat hij dit seizoen ook nog eens de Gouden Schoen won, lijkt dat zeker te gebeuren.

De vraag is alleen nog welke club met Izquierdo gaat lopen. Inter Milan en Sevilla lijken voorlopig de meest concrete opties te zijn, al bieden beide ploegen nog lang niet genoeg. Club wil graag 20 miljoen euro vangen voor zijn linkerflankspeler. Wat dat betreft is er alvast hoopvol nieuws, aangezien zijn waarde straks nog wat de hoogte kan inschieten.

Het Laatste Nieuws weet immers dat Izquierdo eindelijk zijn eerste selectie voor de Colombiaanse nationale ploeg beet heeft. Hij werd opgeroepen voor de vriendschappelijke interlands tegen Spanje en Kameroen. Als hij ook effectief debuteert, kan Club misschien nóg wat meer centen vragen voor zijn pijlsnelle vleugelspits.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws