Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Trainersstaf Club Brugge dunt uit: deze 2 coaches volgen het voorbeeld van MPH en Clement’

Club Brugge trainersstaf

Maandagavond maakte Club Brugge het afscheid van Michel Preud’homme en Philippe Clement officieel bekend. Maar onze T1 en T2 zijn niet de enigen die de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekken. 

Eerst en vooral zal ook Stan Van den Buijs Blauw-Zwart vaarwel zeggen. De trouwe luitenant van Preud’homme werkte al met hem samen bij Standard, AA Gent en zelfs het Saoedische Al Shabab. Sinds 2013 vormde Van den Buijs ook bij Club Brugge een duo met MPH. In principe zou hij vorig jaar al vertrokken zijn, maar omdat Preud’homme er onverwacht nog een jaar bij deed, verlengde ook Stakke zijn contract met nog een seizoen.

Daarnaast zal ook Renaat Philippaerts andere oorden opzoeken. Volgens Het Laatste Nieuws trekt de physical coach in het kielzog van Clement naar Waasland-Beveren. Normaal gesproken wordt Fille eerstdaags officieel voorgesteld als opvolger van Cedomir Janevski bij de Wase club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws