Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Touba binnenkort al voor het eerst A-international?

Ahmed Touba (Club Brugge - Anderlecht)

Het gaat de laatste tijd erg snel voor Ahmed Touba. De jonge verdediger maakte tijdens Play-Off 1 zijn grote debuut in de hoofdmacht van Club Brugge en verscheen zelfs drie keer aan de aftrap. Eerder deze week verlengde Touba zijn contract tot 2021 en straks is hij mogelijk al international.

Touba beschikt naast de Belgische, ook over de Franse én de Algerijnse nationaliteit. En het is Algerije dat aan onze linksachter denkt. Bondscoach Lucas Alcaraz speurt dezer dagen naar een vleugelverdediger die op links uit de voeten kan en Touba zou aan het gezochte profiel beantwoorden.

Het is niet duidelijk of de nog steeds maar 19-jarige Touba het ziet zitten om voor Algerije uit te komen. Tot dusver speelde hij namelijk voor de Belgische jeugdploegen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws