Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

TIP! Win deze voetbalschoenen van Bjorn Engels

TIP win deze voetbalschoenen van Bjorn Engels

FCB Support – de olijke vriendengroep die bekend is van de sfeerfilmpjes van Club Brugge – had onlangs het genoegen om de voetbalschoenen van Bjorn Engels in ontvangst te nemen. Vrijgevig als ze zijn, willen ze dit paar wegschenken om zo een andere Club-fan blij te maken.

Heb jij interesse in deze gepersonaliseerde Nike Magista’s? Maak dan een filmpje van jouw coolste voetbaltrick. Opgelet: er zijn extra punten voor originaliteit en humor.

Stuur je video vervolgens door naar info@fcb.support en wie weet krijg jij op 21 mei – op de dag van de laatste match tegen AA Gent – deze unieke voetbalschoenen van Engels. In onderstaand filmpje nog wat extra uitleg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws