Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Teodorczyk wordt belachelijk gemaakt: “Teo is niet in vorm, hij kon zélfs de Club-fans in de tribune niet raken”

Łukasz Teodorczyk (Anderlecht)

Lukasz Teodorczyk liet zich zondagavond van zijn kleinste kant zien. De 25-jarige Pool zwaaide met zijn middenvinger en trapte bewust enkele ballen richting de familietribune van Club Brugge. Extra Time was dan ook niet mals voor de aanvaller van Anderlecht.

“Ik vind dit degoutant. Ik kan niet tegen middenvingers”, opent Marc Degryse vol ergernis. “Dit past niet en zeker niet bij Anderlecht.” Peter Vandenbempt sluit zich daarbij aan en gaat nog een stapje verder.

“Hij heeft manieren, maar het zijn slechte. Het probleem is dat Teodorczyk dit niet één keer, maar de hele tijd doet. Vroeger maakte hij doelpunten, nu steekt hij zijn middenvinger op.” Niet alleen zondagavond op Jan Breydel, maar eerder ook al in Anderlecht. “Dat was trouwens geen foto van een paparazzo die ergens in een boom geklommen was. Neen, dat was een foto van een bij Anderlecht bekende krantenfotograaf. Terwijl jongens als Dendoncker vriendelijk knikken, steekt Teodorczyk zijn middenvinger op. Zo’n primair gedrag is nergens voor nodig.”

Tot slot wilde Vandenbempt nog een woordje kwijt over het feit dat Teodorczyk enkele ballen in de Brugse tribune trapte. “Hij is niet in vorm, dus zelfs dát lukte niet. En volgens mij ben je dan niet met de wedstrijd bezig, zelfs al ben je dan maar bankzitter”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws