Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Teodorczyk is niet te temmen en viseert Brugse fans in familietribune

Club-fans fuck you

Het laatste doelpunt van Łukasz Teodorczyk dateert van 12 maart 2017. Toen scoorde de 25-jarige Pool tijdens de 3-0 overwinning tegen Waasland-Beveren. De topschutter in de Jupiler Pro League staat dus al een tijdje droog en loopt er maar gefrustreerd bij.

Teodorczyk zit vanavond op de bank ten koste van Thelin. En dat zint de Pool allesbehalve. Zo gooide hij bij de aankomst van de spelersbus van Paars-Wit al meteen olie op het vuur door zijn middenvinger op te steken richting de Club-fans.

Daar liet de aanvaller van Anderlecht het echter niet bij. Zo trapte hij tijdens de opwarming bewust enkele ballen keihard in de familietribune van Blauw-Zwart. Wansmakelijk!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws