Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Supporters Club Brugge vestigen seizoensrecord: “Alsof hun leven ervan afhangt”

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge staat vrijdagavond voor de altijd lastige verplaatsing naar Mambourg. Charleroi bewees dit seizoen immers al meermaals een erg taaie klant te zijn. Zeker in eigen huis, want dan is er naast dat sterke blok ook nog die dekselse Mazzu-time.

Als we voortgaan op de statistieken ziet het er niet goed uit voor Blauw-Zwart. Michel Preud’homme en de zijnen konden dit seizoen namelijk nog niet winnen op verplaatsing bij een Play-Off 1 ploeg. In acht uitwedstrijden verzamelde Club slechts drie puntjes door gelijke spelen tegen Anderlecht en Zulte Waregem (2x).

Desondanks is er tóch hoop voor de landskampioen. Zo is er het herwonnen vertrouwen na de 6 op 6 tegen KV Oostende en Zulte Waregem, waarbij Club bovendien twee keer een achterstand succesvol omboog. Daarnaast straalt de Brugse spelersgroep opnieuw strijdlust uit en moeten de Carolo’s het doen zonder 3 cruciale spelers: Damien Marcq (geschorst), Hamdi Harbaoui (geschorst) en Amara Baby (geblesseerd).

Tot slot is er de Blauw-Zwarte aanhang die zich opnieuw van zijn beste kant laat zien. “Tegen Essevee zwaaiden ze al met hun vlaggen alsof hun leven ervan afhing”, klinkt het in HLN. Ook op Mambourg zal het Brugse legioen zich niet onbetuigd laten. “Net nu vestigen ze een seizoensrecord door met net geen 2.000 (volgens de officiële site 1846, nvdr) af te zakken naar het Stade du Pays de Charleroi. En dat de fans het verschil kunnen maken, bewijst Club elke thuismatch opnieuw. Waarom dan niet alles geven? En die laatste kans op de titel grijpen? Alles of niets in het Zwarte Land!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws