Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Stijnen waarschuwt Brugse spelers voor nare gevolgen: “Er zijn twee zaken die de supporters niet accepteren”

Stijn Stijnen (Club Brugge)

Stijn Stijnen lag van 2000 tot 2011 onder contract bij Club Brugge en stond maar liefst 154 wedstrijden tussen de Brugse doelpalen. Onze gewezen doelwachter weet dus wat het is om een match op het scherpst van de snee te spelen tegen Anderlecht.

Stijnen was er in 2010 bij toen de aartsrivaal uit Brussel kampioen kwam spelen op Brugse bodem. Een horrorscenario waar geen enkele Club-fan deze zondag nog maar aan wil denken. De ex-doelman waarschuwt de Brugse spelers voor wat hen bij een nederlaag mogelijk te wachten staat.

“De supporters accepteren twee dingen niet: thuis verliezen van Anderlecht of van Cercle Brugge”, klinkt het klaar en duidelijk in HLN. “In mijn elf jaar bij Club Brugge is dit één van de weinige keren dat we op de korrel genomen zijn door de fans. Na de match stonden ze ons ook op te wachten. Er stonden tekeningen op onze auto’s, ze riepen naar ons. De ene al wat vriendelijker dan de andere. We wisten hoe laat het was. We hielden onze mond en accepteerden wat ze riepen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws