Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Standard wil trainer voor de neus van Club Brugge wegplukken’

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Club Brugge moet zo goed als zeker op zoek naar een nieuwe coach na dit seizoen. In de Jupiler Pro League ziet Blauw-Zwart in Francky Dury (Zulte Waregem) en Felice Mazzu (Sporting Charleroi) geschikte opvolgers, maar laatstgenoemde zou nu ook op het lijstje van Standard prijken.

De Rouches zijn bezig aan een echt horrorseizoen. Zelfs in Play-Off 2 kon de club slechts vijf punten sprokkelen in zes wedstrijden. Heel wat namen passeerden al de revue om Aleksandar Janković op te volgen, maar volgens RTL Sport duikt nu ook de naam van Mazzu op.

Thierry Luthers oordeelt dat Mazzu de beste keuze is voor Standard. “Voorzitter Bruno Venanzi houdt van Mazzu. Ik denk ook dat Charleroi akkoord zou gaan met een overgang”, aldus de clubwatcher van de Rouches tegenover PlaySports.

De Carolo’s zouden maar al te goed beseffen dat de kans groot is dat ze na dit seizoen afscheid moeten nemen van hun succestrainer. Mazzu gaf eerder al toe dat hij niet weigerachtig staat tegenover een overgang naar Jan Breydel. Over een verhuis naar Sclessin liet hij zich destijds minder positief uit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws