Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spontane sollicitatie op Jan Breydel: “Club Brugge zou mooie volgende stap zijn in mijn carrière”

Club-mascotte Bruges

Michel Preud’homme is aan zijn laatste weken bezig als trainer van Club Brugge. Vanzelfsprekend rest nu de vraag wie onze succesvolle coach zal opvolgen. Felice Mazzu en Francky Dury werden al veelvuldig naar voren geschoven, maar er is nog een andere Belgische kandidaat.

Zo vertelt Peter Maes dat hij ‘geen neen’ zou zeggen tegen een avontuur in Jan Breydel. “Het zou zeker een interessante uitdaging zijn om Club te leiden in het tijdperk na Preud’homme. Het zou een mooie volgende stap zijn in mijn trainerscarrière, want wie wil er nu niet de trainer van een Belgische topclub worden?”, klinkt het in HLN.

De ex-trainer van onder meer KV Mechelen, Sporting Lokeren en KRC Genk voelt zich na de klap in de Luminus Arena klaar voor een nieuwe club. “Er lopen verschillende pistes, maar er is nog niks concreet.” Ook het buitenland behoort tot de mogelijkheden voor Maes. “Absoluut. Ik heb er lang over getwijfeld, maar ik heb nu toch een paar mensen aan het werk gezet om een mooie club voor mij te vinden in het buitenland. Mentaal ben ik daar op dit moment klaar voor.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws