Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

SOS Joske: waar is Izquierdo?

José Izquierdo (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de match van de laatste kans tegen Anderlecht. In aanloop naar de clash van zondag was José Izquierdo een opvallende afwezige op de donderdagtraining.

Blauw-Zwart moét zondag winnen van RSCA om nog een kans te maken op de titel. Daarvoor rekent het onder meer op de flitsen van Izquierdo, die afgelopen match tegen Sporting Charleroi nog schitterde met een hattrick.

Het was dan ook even schrikken toen onze Colombiaanse flankaanvaller gisteren niet te bespeuren was op training. Nochtans weet zijn entourage niets over een blessure en volgens Het Nieuwsblad zou het om een kwaaltje of blessurepreventie gaan. Enkele weken geleden kampte onze Gouden Schoen nog met een kwetsuur aan de adductoren.

Als Joske vrijdag opnieuw niet kan meetrainen, moet Michel Preud’homme zich pas écht zorgen beginnen te maken. In de eerste Play-Off wedstrijden werd het immers meteen duidelijk dat Blauw-Zwart zonder zijn goudhaantje een stuk minder creatief voor de dag komt. Naast Izquierdo is er nog veel slechter blessurenieuws over Poulain.

UPDATE 11.05 uur: goed nieuws over Izquierdo!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws