Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Thomas Meunier

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier stond afgelopen zaterdag opnieuw in de basis bij PSG. Met een assist zorgde hij mee voor een ruime 5-0 zege tegen Bastia. De Parijzenaars naderen zo opnieuw tot op drie punten van koploper Monaco, dat wel nog één match tegoed heeft. De Franse landskampioen lijkt in de absolute eindstrijd echter niet langer te kunnen rekenen op onze gewezen rechtsachter.

Met nog twee speeldagen voor de boeg in de Ligue 1 moet PSG hopen dat Monaco nog een steek laat vallen. Daarin kan trainer Unai Emery hoogstwaarschijnlijk geen beroep meer doen op Meunier. De Rode Duivel sukkelt met problemen aan de voet en moet wellicht onder het mes.

“De dokters hebben een probleem met het kraakbeen in mijn voet vastgesteld. Ik heb ook last van slechte botgroei en veel pijn”, vertelt Meunier aan La Dernière Heure. Meunier zal daardoor ook de interlands tegen Tsjechië (05/06) en Estland (09/06) aan zich voorbij moeten laten gaan.

“Er zijn dit seizoen niet veel wedstrijden meer. We zijn mijn situatie aan het bespreken met de clubartsen. Ik wil niet vier maanden geblesseerd uitvallen, dus er moet op korte termijn een oplossing komen. Ik wil graag zoveel mogelijk spelen bij PSG, maar nu is het moeilijk om een goed ritme op te bouwen met een slechte voet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws