Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons wil niet weten van felicitaties voor landskampioen: “Of ik nog een woordje voor Anderlecht over heb?”

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge is er niet in geslaagd om in de Versluys Arena de tweede plaats veilig te stellen. Michel Preud’homme en zijn manschappen gingen met 2-1 onderuit na doelpunten van David Rozehnal, Wesley Moraes en Joseph Akpala. Timmy Simons mocht het na afloop gaan uitleggen.

“Er was spektakel genoeg, maar ik had het liever aan onze kant gehad”, opende onze kapitein. “We hebben onze momenten niet gepakt. Toen het 1-1 werd, had ik nochtans het gevoel dat we er nog over konden gaan. Maar dan valt het doelpunt aan de andere kant en dat is heel jammer. Dat Akpala het geniaal doet bij de 2-1? Hij komt uit het middenveld denk ik en iedereen van ons stapt eruit. Twee of drie mensen stonden buitenspel, behalve hij. Dus ja, dat is goed gedaan van hem. Voor de tweede plaats zal het nu aankomen op de laatste wedstrijd tegen AA Gent.”

Daarna zocht PlaySports-interviewer Wouter Laarmans naar woorden die Simons niet wilde uitspreken. “Heb je nog een woordje voor Anderlecht over, de kampioen?”, klonk het. “Ik weet zelfs het resultaat niet, dus euh…”, pareerde onze middenvelder. “Ze hebben met 1-3 gewonnen.” Simons reageerde als volgt: “Ja oké, dan zijn ze kampioen inderdaad.” Hetgeen onze aanvoerder ongetwijfeld al wist. “Anderlecht was sowieso kampioen als jullie zouden verliezen hé?”, aldus Laarmans. “Ja klopt, het is niet anders”, besloot Simons.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws