Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons schept duidelijkheid over zijn toekomst: “Mijn persoon is niet belangrijk, Club Brugge is belangrijk”

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)

Club Brugge heeft het seizoen afgesloten met een positieve noot. Blauw-Zwart won met 2-1 van AA Gent en mag zich opmaken voor de voorrondes van de Champions League. Na afloop schepte Timmy Simons duidelijkheid over zijn toekomst.

“Dat ik een applausinvalbeurt kreeg? Hoe bedoel je?”, opent Simons vol verwondering tegenover PlaySports-interviewer Nicolas De Brabander. “Hoe ik mijn toekomst zie? Ik heb altijd gezegd: als ik me goed voel, dan wil ik nog doorgaan. En ik voel me nog vrij goed.” Nochtans waren er in de Brugse tribunes al mensen met T-shirts waarop prijkte: ‘Bedankt Timmy, we gaan je missen’.

“Ik vond het wel tof dat de mensen dat gedaan hebben, maar zij weten natuurlijk ook nog niet waar ze zich aan moeten verwachten. Er is nog niks beslist. Ik ga nu zo snel mogelijk samenzitten met het bestuur en dan kan het snel gaan”, klinkt het klaar en duidelijk.

Onze kapitein heeft overigens geen problemen met een eventueel bankzittersstatuut. “Mijn persoon is niet belangrijk, Club Brugge is belangrijk. En dat weten jullie maar al te goed dat ik Club op de eerste plaats zet en niet mijn persoon zelf. Ik wil hier mijn carrière afsluiten en liefst zo lang mogelijk blijven. Een ander team is geen optie!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws