Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Serieuze tegenvaller voor Laurens De Bock

Laurens De Bock liep in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen KV Oostende een hersenschudding op na een fikse botsing. Onze 24-jarige linksachter ondervond daar heel wat hinder van, maar is intussen verlost van zijn hoofd- en nekpijn. Nu krijgt hij echter een nieuwe tegenvaller te verwerken.

Zo weet Het Nieuwsblad dat De Bock dit seizoen niet meer in actie zal kunnen komen. De verdediger heeft te veel last aan de adductoren. Ahmed Touba – die tegen Charleroi en Anderlecht de voorkeur kreeg op Dion Cools – blijft wellicht ook tegen KV Oostende en AA Gent in de basis staan.

Lior Refaelov haalde in extremis de selectie tegen RSCA, maar moest vrede nemen met een plaatsje op de tribune. Rafa traint intussen wel opnieuw voluit en lijkt verlost van zijn blessure aan de adductoren. Behoudens ongelukken maakt hij morgen deel uit van de selectie tegen KV Oostende. Benoît Poulain traint tot slot individueel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws