Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Selecteert Martinez dinsdag een speler van Club Brugge? “Hij heeft mijn aandacht getrokken”

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Komende dinsdag maakt Roberto Martinez zijn selectie bekend voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Tsjechië en de WK-kwalificatiematch tegen Estland. Mogelijk kiest onze bondscoach daarbij nog eens voor een speler van Club Brugge.

Zo zou Hans Vanaken mogen dromen van een eerste selectie bij de Rode Duivels. Onze 24-jarige middenvelder kende een seizoen met ups en downs, maar als hij zijn beste niveau haalt, kunnen maar weinigen hem afstoppen. “Hij heeft mijn aandacht getrokken”, bekent Martinez in La Capitale. “Vanaken is technisch sterk en zeer efficiënt. Hij kan openingen vinden op moeilijke momenten.”

Onze Limburgse spelmaker – die zich momenteel in New York bevindt met verloofde Lauren – zou zo wel eens een kortere vakantie dan voorzien kunnen hebben. Al zou hij daar ongetwijfeld niet om malen. “Of het genoeg was voor een selectie? Dat hangt af van wie er beschikbaar is”, blijft Martinez op de oppervlakte. Ex-speler Thomas Meunier zal er overigens sowieso niet bij zijn vanwege zijn recente operatie aan de enkel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws