Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter Club Brugge – Anderlecht bekendgemaakt

Blue Army tifo

Op speeldag 8 staat Club Brugge voor dé match van het seizoen tegen Anderlecht. Als Blauw-Zwart de drie punten thuis weet te houden, zet het zijn aartsrivaal opnieuw onder druk. De bezoekers zullen wellicht niet ontevreden zijn met een gelijkspel, maar kunnen met de volle buit kampioen spelen in het hol van de leeuw.

Michel Preud’homme en de zijnen pakten 9 op 9 na goeie prestaties tegen KV Oostende (3-1), Zulte Waregem (2-1) en Sporting Charleroi (1-3). René Weiler & co zorgden voor 4 op 9 tegen Sporting Charleroi (0-1), AA Gent (0-0) en Zulte Waregem (2-0).

Zondagavond zal er hoe dan ook elektriciteit in de lucht hangen op Jan Breydel. De belangrijkste afwezige tussen de lijnen is tot dusver Adrien Trebel. Intussen raakte bekend wie deze absolute kraker in goede banen moet zien te leiden.

Sébastien Delferière, algemeen beschouwd als de beste scheidsrechter op de Belgische velden, mag zich nog eens onderscheiden in Play-Off 1. Hij wordt bijgestaan door Luc Wouters, Wim Smet, Yves De Neve, Stijn Hutsebaut en Dirk Gilon. Op donderdag 18 mei is het de beurt aan Christof Dierick tijdens KV Oostende – Club. Dat meldt het officiële Twitter-account van de Belgische scheidsrechters.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws