Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rotariu legt uit waarom hij zijn doelpunt uitbundig ging vieren met Preud’homme

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

Dankzij zijn goeie prestatie tegen KV Oostende mocht Dorin Rotariu ook tegen Zulte Waregem van bij het begin opdraven. De 21-jarige Roemeen bedankte met een knap afstandsschot en bijgevolg de winnende treffer.

“Ik ben zeer blij dat we vandaag winnen”, opent onze vleugelspits op de officiële site. “Daarnaast is het voor mij zeer motiverend om vertrouwen te krijgen van de coach en van het ganse team. Ik weet dat ik hard moet werken om bij het team te horen, maar ik doe mijn uiterste best.”

Even voor het rustsignaal zorgde Rotariu met een knap doelpunt voor de 2-1. Zijn eerste goal in Brugse loondienst vierde hij in de armen van MPH. “Ik liep naar de coach om mijn goal met hem en de rest van het team te vieren. Als je een coach hebt met een persoonlijkheid én een palmares zoals Michel Preud’homme, en dit zowel als doelman en als coach nu, dan neem je zijn raad in dank aan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws