Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Raad voor Michel Preud’homme: “Kap er gewoon mee”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme is aan zijn laatste weken bezig als trainer van Club Brugge. Wat de succescoach daarna gaat doen, is nog een groot raadsel. Oud-bondscoach Wilfried Van Moer vindt dat de Luikenaar best met pensioen kan gaan.

“Michel Preud’homme is aan zijn laatste matchen bij Club Brugge bezig en als ik hem een goede raad zou mogen geven, dan zou ik er gewoon helemaal mee kappen”, vertelt Van Moer in Het Belang van Limburg. “Michel heeft een mooie carrière achter de rug, hij mag het nu wat rustiger aan doen. Want onderschat het niet, hoor, de job van coach in eerste klasse.”

Al beseft de drievoudige Gouden Schoen dat MPH zomaar op een aanbieding uit het buitenland zou kunnen ingaan. “Elke match kost een stuk van zijn leven. Het is gewoon slopend tot en met. Misschien dat Michel toch nog toehapt als hij een mooi aanbod uit het buitenland krijgt, want we moeten eerlijk zijn, het financiële aspect speelt natuurlijk ook een rol. En dan moet hij de stress erbij nemen…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws