Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme pakt uit met twee verrassingen: de 11 namen bij Charleroi en Club Brugge

Dorin Rotariu juicht (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge heeft zijn slechte Play-Off start doorgespoeld met een 6 op 6 tegen KV Oostende en Zulte Waregem. Nu is het zaak voor Blauw-Zwart om ook buitenshuis de volle buit te pakken. Mits een driepunter kunnen Michel Preud’homme & co zowel Anderlecht als AA Gent onder druk zetten. 

Preud’homme kan tegen de Carolo’s niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby, Lior Refaelov, Laurens De Bock en Tomas Pina. Aanvoerder Timmy Simons keert terug uit schorsing, maar begint op de bank. De Brugse coach verkiest het middenveld Claudemir – Vormer – Vanaken, aangezien dat drietal afgelopen maandag tegen Essevee mooie dingen liet zien.

De grootste verrassing is echter dat Ethan Horvath de voorkeur krijgt op Ludovic Butelle. Na de gewonnen match tegen Zulte gaf MPH op de persconferentie immers nog aan dat er geen probleem rond Butelle gecreëerd moest worden. Een andere opvallende zet is dat Ahmed Touba de voorkeur krijgt op Dion Cools.

Felice Mazzu moet het op zijn beurt stellen zonder drie sterkhouders. Damien Marcq is geschorst nadat hij een rode kaart pakte tegen KV Oostende en ook Hamdi Harbaoui zit op het strafbankje. Amara Baby is dan weer geblesseerd. Onderstaand de opstellingen van beide ploegen.

UPDATE 20.15u – Benoît Poulain valt uit in de opwarming

Opstelling Club Brugge

Horvath, Palacios, Poulain, Denswil, Touba, Claudemir, Vormer, Vanaken, Rotariu, Izquierdo en Vossen

Bankzitters: Butelle, Engels, Cools, Simons, Immers, Limbombe en Wesley

Opstelling Charleroi

Penneteau, Mata, Martos, Dessoleil, N’Ganga, Fall, Hendrickx, Diandy, Tainmoin, Saglik en Pollet

Bankzitters: Mandanda, Boulenger, Benavente, Marinos, Willems, Remacle en Bedia

Brugse primeur dankzij Horvath

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws