Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme komt met opvallende bekentenis over afscheidsronde op Jan Breydel

Club-fans sjaals (Club Brugge - Anderlecht)

Het tijdperk Michel Preud’homme is na 3 seizoenen voorbij op Jan Breydel. Aanvankelijk zou hij in de zomer van 2016 al afscheid nemen van Club Brugge, maar toen deed hij er onverwacht nog een jaartje bij. Deze keer kon niemand hem nog op andere gedachten brengen. “Ik ben moe. Ik voél me moe. Ik voél dat ik niet meer recupereer. Doorgaan zou niet eerlijk zijn tegenover Club Brugge”, klinkt het.

Uiteindelijk nam MPH afscheid met een tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket. Terwijl Philippe Clement zich even ging afzonderen bij materiaalman Pascal Plovie, toonde Preud’homme zich van zijn meest kwetsbare kant. Al wilde hij niet dat het hele stadion dat zou zien.

“Ik toon niet graag mijn emoties… Maar nadat de scheidsrechter had afgefloten, en ik de staf had gefeliciteerd, stond ik even alleen op het veld”, doet onze gewezen trainer zijn verhaal in HLN. “Ik keek rond mij, zocht mijn kinderen in de tribune, en toen ben ik beginnen wenen. Ik voelde de tranen over mijn wangen rollen. Ik heb, een halve minuut of zo, gehuild op de schouder van Johan, die bij onze communicatiedienst werkt.”

“De ereronde was natuurlijk mooi, maar eenmaal je daarna in de catacomben duikt, word je alweer opgeslorpt door de media. Na de persconferentie ben ik naar het spelershome gestapt, waar mijn kinderen waren, en daar heeft Bart (Verhaeghe, nvdr) een fles champagne opengetrokken. Hij kende mijn beslissing om te stoppen. Op dat moment ben je bezig met ‘Au revoir’… “

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws