Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme komt met dankwoordje voor Club-fans: “Een emotioneel moment”

Michel Preud'homme duim omhoog

Club Brugge stond op de Dag van de Arbeid voor een levensbelangrijke match. Bij winst tegen Zulte Waregem zou Blauw-Zwart immers over AA Gent naar de tweede plaats springen en tot op 4 punten van leider Anderlecht naderen. Om de spelers nog wat extra te motiveren, organiseerde Blue Army een flag day tegen Essevee. Met succes!

Met maar liefst 15.000 gratis vlaggen werd het Jan Breydelstadion omgetoverd tot een heuse Blauw-Zwarte vlaggenzee. En dat viel ook bij Michel Preud’homme serieus in de smaak.

“Ik heb hier bij Club Brugge al zoveel mooie tifo’s gezien, maar persoonlijk heb ik altijd een voorkeur gehad voor een stadion vol vlaggen. Ik vind dat fantastisch als ik al die vlaggen zie wapperen. Het was een intens moment en heel mooi om te zien. Dus ik wil jullie bedanken voor dit emotionele moment”, klinkt het vol bewondering.

MPH bedankt Club-fans

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws