Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme klapt uit de biecht: “Op dat moment kon de ploeg écht kapot gaan”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Met twee puntjes uit zijn eerste vier wedstrijden miste Club Brugge zijn Play-Off start volledig. Intussen heeft Blauw-Zwart zich echter herpakt met zeges tegen KV Oostende, Zulte Waregem en Sporting Charleroi. Michel Preud’homme blikt terug op de mokerslag in het Astridpark. 

“Of ik dit nog had durven hopen na de 2-0 nederlaag op Anderlecht? Laat mij zeggen dat het de moeilijkste opdracht was sinds mijn komst naar Brugge”, vertelt onze coach aan Sporza Radio. “Het was heel moeilijk om de ploeg daarna nog op niveau te krijgen. Op dat moment kon de ploeg écht kapot gaan en rampzalige Play-Offs spelen.”

Maar Club rechtte de rug met drie opeenvolgende zeges, iets wat MPH trots maakt. “We hebben hard gewerkt en vervolgens naar oplossingen gezocht en die ook gevonden. Maar dat komt natuurlijk ook van de spelers zelf.”

In de pers verscheen nochtans veelvuldig dat Preud’homme de greep op de kleedkamer kwijtgeraakt zou zijn. “Laat die mensen maar praten. Je weet wat het is hé. Als je wint, is alles goed. Als je verliest, zijn er heel veel mensen die gaan spreken. Enkel de club kent de realiteit tussen coach en spelers.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws