Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme bedankt massaal meegereisde Club-fans en belooft om iets terug te doen

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Michel Preud’homme zocht en kreeg tegen Charleroi bevestiging van de twee goeie thuismatchen tegen KV Oostende en Zulte Waregem. “Dat was inderdaad mijn vraag na onze 6 op 6 in eigen huis. Alhoewel ik moet zeggen dat het bijna een thuiswedstrijd was met al onze fans (1850, nvdr) die meegereisd waren. Het was een beetje vergelijkbaar met onze bekerwedstrijd destijds in Kortrijk en onze match in Eupen. De sfeer was schitterend, ook die van Charleroi”, klinkt het vol lof tegenover Sporza Radio.

Daarin kunnen we onze coach alleen maar bijtreden. Zo zorgden de Carolo’s samen met de Brugse aanhang voor een indrukwekkende 23ste minuut. Ook op Mambourg zijn ze François Sterchele immers nog altijd niet vergeten.

Op het veld was het voor Blauw-Zwart vooral zaak om de drie punten te pakken. “Het was vooraf ons doel om minstens twee keer te scoren, maar tot in de voorlaatste minuut van de eerste helft was er te weinig beweging.” Net op dat moment ontbond José Izquierdo zijn duivels, een kunstje dat hij na de pauze nog twee keer zou overdoen. Gevolg: 1-3 winst!

Of MPH nu droomt van de titel? Neen, maar hij wil wel graag iets terugdoen voor de massaal meegereisde Club-fans. “We zullen volgende week tegen Anderlecht in de eerste plaats trachten om onze fans te plezieren”, belooft de Luikenaar in HLN. Onze trainer heeft na de match in het Astridpark immers nog een eitje te pellen met Paars-Wit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws