Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Perisic staat voor toptransfer en daar profiteert ook Club van mee’

Club Brugge geld

Ivan Perisic heeft bij Inter Milan een uitstekend seizoen gedraaid. De Kroatische aanvaller was in alle competities samen goed voor tien goals en acht assists. En met die prima cijfers heeft hij de aandacht van de wereldtop getrokken.

Bij Inter bevestigen ze immers dat Manchester United aan de ex-speler van Club denkt. “United heeft nog geen officieel bod neergelegd voor Perisic, maar hun interesse is er wel degelijk”, vertelde sportief directeur Piero Ausilio aan Premium Sport.

“We willen Inter verbeteren en daarom hebben we op dit moment geen spelers die wel of niet verkoopbaar zijn. We weten dat we in onze kern al veel belangrijke spelers als Perisic hebben. Voor we hem verkopen, zullen we daarom goed nadenken wat het beste voor Inter is.”

Volgens de laatste berichten zou Inter een vraagprijs van 55 miljoen euro op het hoofd van de Kroaat geplakt hebben. Als die som effectief op tafel komt, is dat ook goed nieuws voor Club Brugge. Blauw-Zwart heeft bij wijze van opleidingsvergoeding immers recht op één procent van de transfersom. Club zou in dat geval dus zo’n 550.000 euro incasseren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws