Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Passeert Club langs de kassa? ‘Onder deze voorwaarde kan zijn prijs oplopen tot 18 miljoen euro’

Club Brugge geld

Club Brugge staat voor een drukke transferzomer. Sterkhouders als Stefano Denswil, Bjorn Engels en José Izquierdo zullen de club straks verlaten bij een correct bod. Onze Gouden Schoen moet daarbij de meeste centen in het laatje brengen.

Ploegen als Sevilla en Inter hebben al aangegeven dat ze concrete interesse hebben in Izquierdo. Maar wat moet onze 24-jarige Colombiaan nu precies kosten? Sport/Voetbalmagazine contacteerde enkele specialisten en ging op zoek naar een antwoord.

“Een tijdje bellen met zaakwaarnemers levert een bedrag op van minimaal 10 miljoen (de bodemprijs), 12,5 miljoen (de waarde die de website transfermarkt.com op de speler kleeft), tot wellicht iets in de buurt van 15 miljoen. Meer (Club denkt aan 20 miljoen) kan ook, onder een reeks voorwaarden. Als twee clubs tegen elkaar gaan opbieden, kan de prijs richting 18 miljoen gaan.”

“De prijs kan ook wat hoger liggen, als de buitenlandse ploeg die Izquierdo wil, zélf ook een mooie slag heeft geslagen op de markt. Dan wordt met name gekeken naar Monaco, dat op het punt staat een paar offensieve spelers voor veel geld van de hand te doen. Wie veel geld heeft, geeft wat makkelijker centen uit. Ook Club Brugge kan dat dan weer doen, als het zichzelf moet versterken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws