Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Papa Rotariu beoordeelt prestaties van zijn zoon: “In Roemenië worden matchen van Club live uitgezonden”

Dorin Rotariu (Club Brugge - Zulte Waregem)

Dorin Rotariu mocht zowel tegen KV Oostende (3-1), Zulte Waregem (2-1) als Sporting Charleroi (1-3) aan de wedstrijd beginnen van Michel Preud’homme. De jonge flankaanvaller bedankte met een assist tegen De Kustboys, de winning goal tegen Essevee en opnieuw een assist tegen de Carolo’s.

Rotariu voelt zich dan ook steeds beter in zijn vel op Jan Breydel. “Brugge lijkt een beetje op mijn geboortestad in Roemenië. Ik geraak er snel aan gewend. De club, mijn ploegmaats en de fans hebben me ook heel goed verwelkomd. Ik voel me hier dus goed”, klinkt het tegenover Proximus Talk.

Op het thuisfront worden de prestaties van Rotariu nauwlettend in de gaten gehouden. “Mijn vader kijkt naar alle matchen sinds ik hier speel. In Roemenië worden onze wedstrijden live uitgezonden. Ik heb hem na de match tegen Zulte Waregem gebeld. Hij was super blij, want hij volgt mijn carrière al sinds mijn 15de. Papa volgt mijn ontwikkeling dus op de voet. Ook mijn oom weet er alles van, hij kent me door en door. Thuis zijn ze dus gelukkig, maar hebben ze ook gezegd dat ik moet doorzetten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws