Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OVERZICHT: Club Brugge moet voorbij deze kleppers om Champions League voetbal af te dwingen

Champions League

Eind juli begint het Europees avontuur van Club Brugge op zoek naar een tweede opeenvolgende Champions League-campagne. Al belooft het voor Blauw-Zwart een enorm pittige opdracht te worden om deel uit te maken van de groepsfase van het kampioenenbal.

Positief is alvast dat Club sowieso reekshoofd is in de derde voorronde. Daarvan zijn nu al 4 van de 5 mogelijke tegenstanders bekend. De enige onbekende factor komt uit Griekenland: AEK Athene, Panathinaikos en PAOK Saloniki strijden er nog om het felbegeerde Champions League-ticket.

In de vierde en laatste voorronde op weg naar het kampioenenbal is Club zo goed als zeker géén reekshoofd en wacht er bijgevolg een echte klepper. De mogelijke tegenstander komt in dat geval uit het volgende lijstje: Sevilla, Napoli, Liverpool, Ajax of Dinamo Kiev.

Mogelijke tegenstanders in derde voorronde

Steaua Boekarest
Young Boys Bern
Nice
Basaksehir
AEK Athene/Panathinaikos/PAOK Saloniki

Vermoedelijke tegenstanders in vierde voorronde

Sevilla
Napoli
Dynamo Kiev*
Ajax*
Liverpool

*moeten zich nog kwalificeren

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws