Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend: Club-huurling degradeert, maar wordt wél eerste keer opgeroepen door Hugo Broos

Hugo Broos heeft zich met het winnen van de Afrika Cup onsterfelijk gemaakt in Kameroen. Deze week maakte onze gewezen speler en coach zijn ruime selectie bekend voor de aanstaande Confederations Cup in Rusland.

Een opvallende naam daarbij is die van Jean-Charles Castelletto. Onze 22-jarige centrale verdediger die uitgeleend wordt aan Red Star Paris maakt voor het eerst deel uit van de Kameroense selectie. Andere bekende namen zijn Collins Fai (Standard) en Sébastien Siani (KV Oostende).

Castelletto was dit seizoen een vaste waarde bij de Franse tweedeklasser, maar kon niet verhinderen dat zijn huurclub degradeerde. Na een 1-0 nederlaag tegen Auxerre moet Red Star Paris de Ligue 2 vaarwel zeggen.

Het is nog maar de vraag of Castelletto nog een toekomst heeft in Jan Breydel. Zelfs als Stefano Denswil en Bjorn Engels zouden vertrekken, heeft de uittredende landskampioen met Benoît Poulain, German Mera, Erhan Masovic en de verwachte terugkeer van Brandon Mechele nog heel wat centrale verdedigers in zijn rangen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws