Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstellingen Club – Anderlecht: 1 twijfelgeval bij beide ploegen

Vanaken - Vormer - Van Rhijn (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft slechts één optie vanavond: het moét van Anderlecht winnen om de titelstrijd nieuw leven in te blazen. Paars-Wit kan zijn geliefde spel vanuit de omschakeling spelen en is ook tevreden met een punt op Jan Breydel. Onderstaand de verwachte 11 namen van Michel Preud’homme en René Weiler.

Preud’homme kan tegen RSCA niet rekenen op Abdoulay Diaby, Benoît Poulain en Laurens De Bock. De kans is groot dat de Brugse coach tegen onze aartsrivaal kiest voor dezelfde namen als tegen Charleroi.

Al is er één twijfelgeval: de linksback. Ahmed Touba debuteerde tegen de Carolo’s en deed dat meer dan behoorlijk, maar het is niet zeker of de 19-jarige verdediger zonder ervaring ook in een titelmatch op het scherpst van de snee mag starten. Het Laatste Nieuws verwacht Cools, Het Nieuwsblad Touba.

Ook Weiler moet kiezen

Bij Anderlecht moet Weiler het stellen zonder de geschorste Adrien Trebel en de geblesseerde Andy Najar. Maar ook bij de bezoekers worden weinig veranderingen verwacht ten opzichte van de ploeg die Zulte Waregem met 2-0 versloeg. Kara Mbodj komt normaal gesproken in de ploeg ten koste van Bram Nuytinck.

Voorts is er ook bij Paars-Wit één twijfelgeval. Zo is het afwachten of Weiler voor de snelheid van Frank Acheampong kiest of voor de beter meeverdedigende Massimo Bruno. Het Laatste Nieuws verwacht Acheampong, Het Nieuwsblad Bruno.

De verwachte opstelling van Club Brugge

Horvath, Palacios, Engels, Denswil, Cools OF Touba, Claudemir, Vormer, Vanaken, Izquierdo, Rotariu en Vossen

De verwachte opstelling van Anderlecht

Boeckx, Obradovic, Spajic, Kara, Appiah, Tielemans, Dendoncker, Acheampong OF Bruno, Chipciu, Hanni en Teodorczyk

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws