Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Officiële Twitter-account AA Gent deelt een stevige sneer uit aan Club Brugge

Officiële Twitter-account AA Gent deelt een stevige sneer uit aan Club Brugge

Club Brugge heeft zondagnamiddag zijn tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket niet meer uit handen gegeven. AA Gent probeerde wel, maar Wesley en Vanaken zorgden uiteindelijk voor een verdiende 2-1 zege voor de thuisploeg. Saief scoorde de aansluitingstreffer voor de bezoekers. De Buffalo’s moeten zich tevreden stellen met de Europa League-voorrondes.

Na afloop van de Slag om Vlaanderen wilde AA Gent graag het laatste woord hebben. Zo pakte het officiële Twitter-kanaal van de Buffalo’s uit met een opvallende tweet. Het gaf Club een felicitatie, maar kon het daarbij niet laten om nog even een steek uit te delen aan de vice-kampioen.

“Proficiat met de overwinning en de tweede plaats Club Brugge. En volgend seizoen iets meer succes gewenst in de Champions League”, klinkt de verwijzing naar de 0 op 18 op het kampioenenbal van eerder dit seizoen. Even later zorgde Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie voor een gelijkaardige sneer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws