Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Dury wordt geen trainer van Club Brugge

Francky Dury (Zulte Waregem)

Sinds maandag is Club Brugge officieel op zoek naar een nieuwe trainer, want dan viel eindelijk de aankondiging dat Michel Preud’homme afscheid neemt van het Jan Breydelstadion. De komende weken zullen zich ongetwijfeld heel wat kandidaten melden, maar met Francky Dury haakt er nu ook eentje af.

Het Laatste Nieuws weet dat Club de voorbije dagen contact opnam met het bestuur van Zulte Waregem met de vraag of het vrijblijvend eens mocht praten met Dury, maar kreeg nul op het rekest. “Wie er nog aan twijfelt: Francky Dury zal ook in het seizoen 17-18 voor de dugout in het Regenboogstadion staan”, laat Essevee nu ook weten op zijn website.

“Dat veel clubs in binnen- en buitenland maar graag met een vakman als Francky Dury willen samenwerken, mag niks verbazen. Maar laat het duidelijk zijn: Essevee is een project op lange termijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws