Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge verrast vriend en vijand met nieuwe spits

Emmanuel Bonaventure Dennis naar Club Brugge

De spelers van Club Brugge genieten momenteel van een deugddoende vakantie, maar achter de schermen wordt er volop gespeurd naar versterking. Blauw-Zwart heeft op dit moment met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Carlos Strandberg vier centrumspitsen in zijn rangen, maar het Brugse bestuur oordeelt dat er nog wat bij mag in offensief opzicht.

Zo heeft Club vanavond enigszins verrassend de 19-jarige aanvaller Emmanuel Bonaventure Dennis officieel voorgesteld. “Dennis is een jeugdproduct van het Nigeriaanse Football College Abuja en speelt sinds 2016 bij Zorya Luhansk, derde in de Oekraïense competitie en de ex-ploeg van Genk-speler Malinovski. Het is een snelle, explosieve speler die op de drie aanvallende posities uit de voeten kan. Vorig seizoen was Emmanuel Bonaventure Dennis goed voor 6 doelpunten in 22 wedstrijden in de Oekraïense Premier League”, klinkt het op de officiële website.

Voorzitter Bart Verhaeghe en algemeen manager Vincent Mannaert reisden dinsdag af naar Kiev om de overgang te finaliseren. Dennis tekent een contract voor 4 jaar op Jan Breydel. Na German Mera (Deportivo Cali), Elton Acolatse (Westerlo) en Erhan Masovic (FK Cukaricki) staat de teller van Club nu al op vier zomertransfers. Aangezien Emmanuel Bonaventure Dennis voor quasi iedereen een onbekende naam is, geeft ex-speler Sergiy Serebrennikov een woordje uitleg over onze nieuwste aanwinst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws