Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge legt toptalent vast

Club Brugge zette de voorbije jaren steeds meer in op de eigen jeugdwerking en dat werpt stilaan zijn vruchten af. In navolging van jonkies Rik De Kuyffer en Gabriel Lemoine, zet nu ook toptalent Noah Fadiga zijn krabbel onder een eerste profcontract.

Noah Fadiga, de zoon van gewezen Club-speler Khalilou, staat te boek als een groot talent. De 17-jarige aanvaller komt uit voor de U19 van Blauw-Zwart en liet eerder dit seizoen op de Viareggio Cup al zien wat hij in zijn mars heeft.

De jonge spits zet zijn handtekening onder een overeenkomst voor de komende drie seizoenen. “Dit is nog maar het begin. Een kleine stap. Bedankt aan iedereen die in mij gelooft”, aldus Noah Fadiga.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws