Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge legt talent tot 2019 vast

OFFICIEEL Club Brugge legt talent tot 2019 vast

Terwijl de spelers van Club Brugge van een deugddoende vakantie genieten, wordt er achter de schermen volop werk gemaakt van de ploeg van de toekomst. Zo wordt opnieuw één van de Brugse beloften beloond met een hernieuwde overeenkomst.

In navolging van onder meer Rik De Kuyffer, Gabriel Lemoine, Nick ShintonNoah Fadiga en Anton Tanghe komt nu ook Senne Lynen met goed nieuws. De 18-jarige middenvelder heeft namelijk bekendgemaakt dat hij zijn handtekening onder een nieuw contract tot 2019 plaatste.

Lynen was afgelopen seizoen een vaste waarde bij de beloften van Club Brugge en toonde onder meer in de UEFA Youth League wat hij in zijn mars heeft. Straks mag het veelbelovende talent zich opmaken voor zijn vierde seizoen bij Blauw-Zwart. Van harte proficiat, Senne!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws