Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge legt doelman voor 3 jaar vast

OFFICIEEL Club Brugge legt doelman voor 3 jaar vast

Club Brugge investeerde de voorbije jaren fors in zijn jeugdwerking en hoopt daar op termijn de vruchten van te plukken. Zo zagen we linksachter Ahmed Touba de voorbije weken doorbreken bij de eerste ploeg van Blauw-Zwart. Ook doelman Nick Shinton krijgt een unieke kans om zich te bewijzen in Jan Breydel.

In april vorig jaar vochten Club en Anderlecht maandenlang om de handtekening van Shinton, die op dat moment nog doelwachter van KRC Genk was. Het jonge talent kon ook naar Standard en Zulte Waregem, maar hij had het beste gevoel bij het project dat Club Brugge hem voorschotelde.

Shinton, die vorige week 16 kaarsjes mocht uitblazen, werd door Blauw-Zwart beloond met een profcontract voor 3 jaar. Dat liet hij weten aan BlauwZwartFans. De veelbelovende goalie is 1 meter 96 groot, jeugdinternational, mentaal top en enorm leergierig. Toen hij nog in de Luminus Arena actief was, werd Shinton omschreven als ‘de nieuwe Courtois’.

De beloftevolle keeper kon ook op concrete buitenlandse interesse rekenen, maar zal het nieuwe seizoen aanvatten bij de U19 van Club Brugge en regelmatig meetrainen met de A-kern.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws