Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge legt centrale verdediger vast

OFFICIEEL Club Brugge legt centrale verdediger vast

Het is Club Brugge menens om te blijven investeren in zijn jeugdwerking. Zo ziet de Club Brugge Academy opnieuw een talent beloond worden met een profcontract. 

In navolging van onder meer Rik De Kuyffer, Gabriel Lemoine, Nick Shinton en Noah Fadiga heeft ook Anton Tanghe een eerste officiële overeenkomst getekend voor de volgende seizoenen bij Club Brugge. De 18-jarige centrale verdediger – die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan – maakte afgelopen seizoen de overstap van de U19 naar de beloften.

Onder meer tijdens de UEFA Youth League en op de Viareggio Cup liet het veelbelovende talent zien wat hij in zijn mars heeft. Tanghe is een écht jeugdproduct, aangezien hij al 9 jaar de Blauw-Zwarte kleuren verdedigt. Hij maakt ook deel uit van de nationale ploeg U18. Wij wensen je alvast alle succes toe, Anton!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws