Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft derde zomertransfer beet

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge zit nog in volle Play-Off strijd, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de ploeg van de toekomst. Naast German Mera (Deportivo Cali) en Elton Acolatse (Westerlo) is nu ook de komst van Erhan Masovic (FK Cukaricki) een feit.

Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans heeft de 18-jarige Masovic zijn handtekening geplaatst onder een contract voor 4 jaar Club Brugge. “Masovic komt uit de jeugdopleiding van zijn moederclub FK Cukaricki. De beloftevolle centrale verdediger, die ook op de nummer 6-positie uit de voeten kan, staat dicht bij een plaats in de Servische nationale ploeg. Hij haalde caps bij alle nationale jeugdelftallen”, klinkt het op de officiële site. Naar verluidt betaalde Club zo’n 1,6 miljoen euro + 350.000 euro aan bonussen voor zijn nieuwe aanwinst.

Ex-verdediger Milan Lesnjak – voormalig trainer en hoofd jeugdopleidingen FC Cukaricki – geeft een woordje uitleg. “Ik ken Erhan goed, ik haalde hem uit onze jeugdopleiding en hij speelde vorig seizoen enkele wedstrijden onder mijn hoede bij het eerste elftal. Erhan is een technische sterke, gedisciplineerde voetballer die goed is met het hoofd. Ofschoon hij zijn mannetje staat in elk duel is hij eerder een voetballende verdediger die sterk is in het uitvoetballen, waardoor hij ook als defensieve middenvelder kan spelen. Het is een echte teamspeler en ik ben er zeker van dat hij klaar is voor deze volgende stap.”

Maak kennis met Masovic

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws