Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge denkt aan zijn fans en kiest voor nieuwe kledingsponsor

Gelukkige Club-fans (Club Brugge - Zulte Waregem)

Net op het moment dat Emmanuel Macron de Franse presidentsverkiezingen wint van Marine Le Pen, gaat Club Brugge in zee met het gelijknamige kledingmerk. Blauw-Zwart geeft zijn supporters zo meer inspraak bij het ontwerpen van de shirts. 

Club Brugge heeft de samenwerking met Nike stopgezet. Komende 3 seizoenen zal Blauw-Zwart dus niet in een catalogusmodel van Nike voetballen, maar wel in een unieke kledinglijn van Macron.

Algemeen manager Vincent Mannaert geeft een woordje uitleg over de keuze voor het Italiaanse sportmerk. “Dankzij de samenwerking met Macron kan Club voor het eerst in zijn geschiedenis uitpakken met shirts ontworpen door de fans zelf. Zowel het home als het away shirt werden ontwikkeld in samenwerking met onze supporters. Macron zal een volledig unieke, kwalitatieve Club Brugge lijn met oog voor details aanbieden. Het Italiaanse merk is de grote uitdager in het Europese sportmerkenlandschap. Een rol die bij Club past”, klinkt het op de officiële site.

Ook Gianluca Pavanello, de CEO van Macron, is blij met het nieuwe partnerschap. “Macron is een Europees bedrijf met sterke Italiaanse roots. Het zijn net deze roots, gecombineerd met onze passie voor sport en kwalitatieve producten die het verschil maken voor onze klanten. Dit partnership met Club Brugge is zeer belangrijk voor ons. De baseline No Sweat/No Glory past perfect bij onze filosofie Work Hard, Play Harder, wat ons perfecte partners maakt. Samen met Blauw-Zwart gaan we nauw samenwerken om een nieuwe collectie te lanceren die de geschiedenis en traditie van deze mooie club perfect zal weerspiegelen.” Voor de onthulling van het nieuwe shirt is het wachten tot begin juni!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws