Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe zorgen voor MPH: sterkhouder kan dit seizoen niet meer in actie komen

Michel Preud'homme zorgen

In volle voorbereiding op de match tegen Anderlecht heeft Club Brugge slecht nieuws gekregen uit de ziekenboeg. Zo is de kans erg klein dat Benoît Poulain dit seizoen nog in actie komt.

Poulain had zich ten koste van Engels in de ploeg geknokt dankzij enkele goeie prestaties, maar viel in de opwarming tegen Sporting Charleroi uit. Hij had toen vooral last van de heup, maar dat kwaaltje zou zo goed als van de baan zijn. De Fransman heeft wél nog altijd last van zijn kuit, hetgeen hem wellicht tot het einde van het seizoen aan de kant houdt.

Club probeert Poulain nog klaar te stomen voor de laatste match van het seizoen tegen AA Gent (21/05), maar tegelijkertijd wordt er getwijfeld of het wel de moeite is om zo’n risico te nemen voor één match. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Hoogstwaarschijnlijk vormen Bjorn Engels en Stefano Denswil tegen Anderlecht, KV Oostende en AA Gent het centrale duo. Naast Poulain zijn er ook over Izquierdo lichte twijfels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws