Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nieuwe naam opgedoken als mogelijke opvolger Michel Preud’homme’

Michel Preud'homme happy (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is naarstig op zoek naar een nieuwe trainer. De deadline voor het vinden van een nieuwe coach is vastgelegd op 14 juni, een vijftal dagen voor de trainingen opnieuw van start gaan. Al is het vanzelfsprekend de bedoeling om zo snel mogelijk een geschikte opvolger voor Michel Preud’homme aan te stellen.

Volgens het Franse Yahoo Sport onderhandelt Club Brugge momenteel met Willy Sagnol, de voormalige oefenmeester van Bordeaux. De 40-jarige Fransman bouwde vooral als speler een grote carrière uit, met 184 matchen voor Bayern München en 54 interlands voor de nationale ploeg.

Sagnol begon zijn trainerscarrière bij de U21 van Frankrijk, maar kreeg daarna de kans als hoofdcoach van Bordeaux. Zijn contract liep tot juni 2016, maar op 14 maart maakte het bestuur een einde aan de overeenkomst vanwege de “zorgelijke sportieve toestand” van de club. Na 30 speeldagen stond Bordeaux immers op een teleurstellende 14de plaats in de Ligue 1. Sindsdien zoekt Sagnol naar een nieuwe uitdaging.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws