Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nieuwe Izquierdo’ op weg naar Club Brugge

'Nieuwe Izquierdo' op weg naar Club Brugge

Met Carlos Bacca en José Izquierdo realiseerde Club Brugge de voorbije jaren twee absolute toptransfers uit Colombia. En dus is Blauw-Zwart van plan om in de toekomst nog vaker in die vijver met talent te vissen. 

Zo zou Luis Fernando Sinisterra op weg zijn naar Jan Breydel. Eind vorige maand linkte het Colombiaanse Win Sports TV het jonge talent al aan de uittredende landskampioen, maar daarna viel het even stil. Intussen wordt de geruchtenmolen opnieuw aangewakkerd, aangezien Sinisterra zijn kat stuurde naar de laatste wedstrijd van zijn club.

Sinisterra heeft vier gelijkenissen met Izquierdo: het is een Colombiaan, hij voetbalt voor Once Caldas, de linkervleugel is zijn favoriete positie en zijn makelaarsbureau is Go Pro Sport Management. Dat laatste versoepelt mogelijk de onderhandelingen. Sinisterra wordt volgende maand 18 en mag dan als niet-EU-burger een contract ondertekenen.

Maak kennis met Sinisterra

Compartiendo en familia⚽️💪🏾 @goprosport.agency @ncapuozzo @joseizquierdo7 @alejandrogc10

Een bericht gedeeld door Luis Sinisterra (@luis_sinisterra11) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws