Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nakend akkoord over definitieve verkoop van 2 Brugse huurlingen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge staat zowel langs inkomende als uitgaande zijde voor een erg drukke zomermercato. Zo heeft Blauw-Zwart nog een resem huurspelers waarover een beslissing genomen moet worden. Voor heel wat van hen lijkt er geen vervolg te komen op Jan Breydel.

Afgelopen dinsdag maakte Bernie Ibini, uitgeleend aan ex-ploeg Sydney FC, officieel de overstap naar Vancouver Whitecaps. Volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat er op korte termijn nog twee van onze huurlingen definitief andere oorden opzoeken.

Zo is Sint-Truiden erg tevreden over de prestaties van Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sébastien Bruzzese. De Kanaries hebben geen aankoopoptie, maar krijgen wel de kans om als eerste te onderhandelen met Club. Op Stayen willen ze alle drie de spelers graag overnemen.

Dubbele deal

In het geval van Bolingoli en Bruzzese zou dat geen problemen opleveren. Naar verluidt oordeelt het Brugse bestuur dat zij niet langer een toekomst hebben bij Blauw-Zwart. De dubbele deal zou dan ook snel beklonken kunnen zijn.

Mechele was met voorsprong de best presterende huurling bij de Truienaars en Club is dan ook niet geneigd om hem te laten gaan. Door het verwachte vertrek van basispionnen als Denswil en Engels wordt de spoeling achterin immers dun. Al staan er met Benoît Poulain en nieuwkomers German Mera (Deportivo Cali) en Erhan Masovic (FK Cukaricki) al drie centrale verdedigers te trappelen om de concurrentie met elkaar aan te gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws