Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mysterie uitgeklaard: daarom stuurde Izquierdo zijn kat naar donderdagtraining

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

José Izquierdo was donderdag een opvallende afwezige op de training van Club Brugge. Er was immers niet gecommuniceerd over een eventuele blessure. Op de persconferentie in aanloop naar de match tegen Anderlecht werd een en ander uitgeklaard.

Aanvankelijk werd er gedacht aan een kwaaltje en bijgevolg blessurepreventie voor onze Gouden Schoen, maar Izquierdo was gisteren simpelweg ziek. Vanzelfsprekend niet de ideale voorbereiding op de clash tegen onze aartsrivaal, maar het feit dat Joske vandaag al opnieuw voluit kon meetrainen is alvast positief.

Michel Preud’homme zal het wel zonder Poulain – waarvan het niet zeker is dat hij dit seizoen nog in actie komt – en De Bock moeten doen. “Benoît en Laurens zijn er zondag sowieso niet bij”, spreekt MPH klare taal. Wellicht zal ook Lior Refaelov de wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan. “Rafa traint morgen voor het eerst terug mee”, vertelt onze coach daarover. De Israëliër komt dus wel in aanmerking voor een selectie.

Tot slot blikt de Luikenaar vooruit op de match zelf. “De wedstrijd van vorig jaar is niet te vergelijken met die van dit jaar. Toen was het werk zo goed als af. We gaan de match aanvoelen, maar zullen altijd voor de winst strijden. Zeker thuis, want dat is een voordeel voor onze spelers. De signalen die ik opvang, zijn positief, ik geloof dat we dit weekend kunnen presteren. Ik verwacht dat we zondag spelen zoals we vorige vrijdag (tegen Charleroi, nvdr) gespeeld hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws